SD Fleksi

VPIS – KAKO SE VPIŠEM?

VPIŠETE SE LAHKO PREKO  PRIJAVNICE NEPOSREDNO PRI TRENERKI NA VADBI, TAKO DA ODDATE PRIJAVNICO TRENERKI.

LAHKO PA TUDI POŠLJETE IZPOLNJENO SPODNJO  PRIJAVNICO NA EMAIL: SD.FLEKSI@GMAIL.COM

 

Prijavnica na vadbo ritmične gimnastike ali gimnastike mix – KLIKNI

 

 

VPIS V ZAČETKU ŠOLSKEGA LETA:

ČE JE OTROK V PODALJŠANEM BIVANJU: Trenerka pride po otroke pred vsakim treningom v podaljšano bivanje (ob tistih terminih ko je še PB). Takrat naj ima otrok s seboj izpolnjeno spodnjo prijavnico prijavnico in naj otrok ve, da gre lahko z trenerko ritmične gimnastike. Če pa imate možnost lahko še opozorite šolsko učiteljico, da vaš otrok gre na ritmično gimnastiko.

ČE OTROK PRIDE NA VADBO OD DOMA-ALI SAM V TELOVADNICO, KER JE VIŠJI RAZRED:

Prijavite se lahko, tako da prijavnico natisnete in izpolnite in jo otrok odda trenerki na vadbi. Prijavnico lahko tudi natisnjeno prejmete pri trenerki-samo morate zaprositi trenerki.

Ali pa izpolnjeno prijavnico pošljete na email: sd.fleksi@gmail.com

ŠPORTNA OPREMA NA VADBI

Gimnastični copati ali pa nogavice in

DEKLICE: Pajkice, majica ali dres za ritmično gimnastiko, elastika za spenjanje las,

FANTJE: Hlače za gimnastiko/trenerka/kratke hlače in majica ali dres.

AKTUALNO PONUDBO NAŠE ŠPORTNE OPREME SI LAHKO OGLEDATE NAŠI SPLETNI STRANI

https://www.sd-fleksi.si/sportnaoprema/

 

 

KRAJI KJER IZVAJAMO VADBO RITMIČNE GIMNASTIKE:

 

 

 

PLAČILNI POGOJI IN POGOJI POSLOVANJA:

  • Za vpis je potrebno oddati prijavnico trenerki in plačati 12 eur vpisnine.
  • Mesečno plačilo vadbe-vadnine je mesečni pavšal in ni odvisen od prisotnosti na treningu. Kar pomeni, da se posameznih izostankov otrok od mesečne vadnine ne odšteva.
  • Otrok, ki obiskuje vadbo 1x tedensko (na šoli pa poteka vadba 2x tedensko), lahko izgubljeno vadbo nadomesti drugi dan. 
  • Mesečna vadnina za vadbo 1x tedensko je namenjena 1-4x obiski. In mesečna vadnina za vadbo 2x tedensko je namenjena 5x in več obiskov. Če otrok vadi 2x tedensko/mesec, in če je imel nek mesec samo 4 obiske, lahko starši zaprosite za obračun vadnine kot 1x tedensko  na email sd.fleksi@gmail.com.
  • Izjemoma vadnino ni potrebno poravnati, če je otrok odsotnen celi mesec zaradi zdravstvenih razlogov. Odsotnost celega meseca pa je potrebno javiti pisno na elektronski naslov (sd.fleksi@gmail.com) ali pisno preko SMS-a na telefonsko številko društva (031 861 223), v nasprotnem primeru bo mesečna vadnina normalno obračunana.
  • V primeru izpisa otroka iz naše vadbe, morate izpis prav tako javiti na naš e-mail naslov (sd.fleksi@gmail.com) ali preko SMS na društven telefon (031 861 223), v nasprotnem primeru bo mesečna vadnina normalno obračunana. Vadnino poravnate za zadnji mesec, ko je Vaš otrok še obiskovala vadbo. V primeru preplačila Vam preplačani znesek vrnemo.
  • Zaradi praznikov, šolskih počitnic, šole v naravi ko vadba odpade se plačilo mesečnega pavšala ne spremeni. Ter izredne razmere ko šola odpove interesne dejavnosti na šoli. V kolikor bo vadba zaradi odsotnosti trenerke (zaradi bolezni ali kakršnihkoli drugih nepredvidenih razlogov) odpadla, bomo vadbo nadomestili v čim krajšem možnem času.
  • ROK PLAČILA mesečne vadnine je do 10. v mesecu za tekoči mesec. Prosimo, da se držite roka mesečnega plačila, do 10.v mesecu za tekoči mesec, sicer vam bomo zaračunali zakonsko določene zamudne obresti, otrok pa do plačila neporavnanih obveznosti vadbe ne more obiskovati dokler niso poravnane vse zapadle obveznosti.