SD Fleksi

Programi RITMIČNE GIMNASTIKE in GIMNASTIKE MIX     

      

CELOLETNI PROGRAMI RITMIČNE GIMNASTIKE IN GIMNASTIKE MIX:

 

TRENING RITMIČNE GIMNASTIKE IN GIMNASTIKE MIX:

 

  • PREDŠOLSKI PROGRAM RITMIČNE GIMNASTIKE IN GIMNASTIKE MIX (REKREATIVNI)
  • OSNOVNOŠOLSKI PROGRAM RITMIČNE GIMNASTIKE IN GIMNASTIKE MIX (REKREATIVNI IN TEKMOVALNI)
  • SREDNJEŠOLSKI PROGRAM RITMIČNA GIMNASTIKA (REKREATIVNI IN TEKMOVALNI)

ZA DEKLICE IN DEČKE (PREDŠOLSKI OTROCI, OSNOVNOŠOLSKI OTROCI IN SREDNJEŠOLSKI OTROCI) IZVAJAMO CELOLETNO VADBO RITMIČNE GIMNASTIKE IN GIMNASTIKE MIX PREKO CELEGA ŠOLSKEGA LETA OD SEPTEMBRA DO JUNIJA.

VADIJO PRI NAS 2X ALI 1X TEDENSKO.

NAŠ OSNOVNI POUDAREK PRI VADBI JE SPODBUJANJE REDNEGA UKVARJANJA S ŠPORTNOM IN S TEM BOGATITI PROSTI ČAS TER OBLIKOVATI POZITIVNE VREDNOTE. OTROCI TEKMUJEJO IN NASTOPAJO NA RAZLIČNIH ŠPORTNIH PRIREDITVAH.

 

TEKMOVANJA:

 

POKAL POMLADI

Z OTROCI SE UDELEŽUJEMO TEKMOVANJA POKAL POMLADI, KI JE NAMENJEN OTROKOM, KI VADIJO VADIJO NA OSNOVNIH ŠOLAH 1X ALI 2X TEDENSKO PO 1H.

 

 

       

 

PRIJATELJSKO TEKMOVANJE ZA POKAL ŠD FLEKSI

ZAČELI SMO TUDI Z ORGANIZACIJO PRIJATELJSKEGA TEKMOVANJA ZA POKAL ŠD FLEKSI. TO TEKMOVANJE JE NAMENJENO VSEM OTROKOM, KI VADIJO RITMIČNO GIMNASTIKO. OD PREDŠOLSKIH  DO OSNOVNOŠOLSKIH IN SREDNJEŠOLSKIH OTROK.

 

 

     

MEDNARODNA TEKMOVANJA

Z ZAINTERESIRANIMI STAREJŠIMI SKUPINAMI SE UDELEŽUJEMO TUDI MEDNARODNIH TEKMOVANJ. ZA ENKRAT SMO SE UDELEŽILI MEDNARODNIH TEKMOVANJ, KI SO SE IZVEDLA V SLOVENIJI.

 

             

             

NASTOPI:

NASTOPI ŠD FLEKSI:

Z OTROCI ZA STARŠE NASTOPAMO NA TREH NASTOPIH ŠD FLEKSI LETNO. (Novoletni nastop, pomaladni nastop in zaključni nastop).

 

KONTROLNI TRENINGI:

VSEKE TOLIKO ČASA IZVEDEMO KONTROLNI TRENING, DA PREVERIMO IN POKAŽEMO, KAJ SO SE OTROCI DO TAKRAT NAUČILI. IZVEDEMO TUDI IZPIT IZ KOLEBNICE, OBROČA, ŽOGE, KIJEV IN TRAKU.

 

NASTOPI NA PRIREDITVAH DRUGIH DRUŠTEV, OBČIN, ŠOL, ipd.

SEVEDA PA SE POLEG TEGA UDELEŽUJEMO TUDI Z NASTOPI NA OBČINSKIH PRIREDITVAH, ŠOLSKIH PIREDITVAH, PRIREDITVAH DRUGIH DRUŠTEV, IN ŠE IN ŠE… (Mavrični planet Mirna, Gregorjevo Logatec, Tek na Petelinjek,…)

 

 

 

UTRINKI NAŠIH SKUPIN: